Προς εκποίηση οι πρώτες κατοικίες – Δεν θα είναι ακίνητα δεύτερης διαλογής

Προς εκποίηση οι πρώτες κατοικίες – Δεν θα είναι ακίνητα δεύτερης διαλογής

33 κατοικίες, τρία ξενοδοχεία,100 οικόπεδα και άλλα, οδηγούνται στις αίθουσες εκποιήσεων.

Στο σφυρί οι πρώτες κύριες κατοικίες σύμφωνα με δημοσίευμα του Φιλελεύθερου. Πιο συγκεκριμένα, τέσσερις κατοικίες – διαμερίσματα, τα οποία υπολογίζονται σε 1,5 εκ. ευρώ, οδηγούνται σε πλειστηριασμό.

Για τα συγκεκριμένα τέσσερα ακίνητα έχει γίνει ήδη επίδοση ειδοποίησης στους ενυπόθηκους οφειλέτες για πρόθεση πώλησης τους.

Δεν θα είναι δεύτερης διαλογής

Οι εκποιήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο μέχρι σήμερα επρόκειτο για ακίνητα δεύτερης διαλογής, με αποτέλεσμα να υπήρξε μικρό ενδιαφέρον, ωστόσο, στα επόμενα ακίνητα που θα φθάσουν σε πλειστηριασμό περιλαμβάνονται 33 κατοικίες ή διαμερίσματα, 52 εμπορικά ακίνητα, τρία ξενοδοχεία, 100 οικόπεδα, 244 αγροτεμάχια και άλλα χωράφια και 17 ακίνητα που περιγράφονται ως «άλλη περιουσία», τα οποία αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από το πρώτο κύμα εκποιήσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Στη Γαλλία ο ΠτΔ μετά από πρόσκληση Μακρόν - Θα συμμετέχει στην Εθνική Ημέρα της χώρας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το απόγευμα για το Παρίσι, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, κ. Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE