Πέγεια: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονη μετά από πτώση από σκάλα

Πέγεια: Σε κρίσιμη κατάσταση 51χρονη μετά από πτώση από σκάλα

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται η 51χρονη από το Ισραήλ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε ατύχημα στο σπίτι, όπου διέμενε, στην Πέγεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 51χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης  για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο τραυματισμός της γυναίκας, που είναι επισκέπτρια, σημειώθηκε μετά από πτώση στις σκάλες του σπιτιού όπου διέμενε στην Πέγεια, γύρω στη 13:00 το μεσημέρι χθες 15/7.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE