ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρίλερ με τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θρίλερ με τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Μετέφερε οκτώ πραξικοπηματίες που ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Ένα απίστευτο πολιτικό-διπλωματικό θρίλερ που απειλεί να εμπλέξει την Ελλάδα στα γεγονότα που κλονίζουν την Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος εναντίον του Ταγίπ Ερντογάν εκτυλίσσεται περίπου από τις 11:45.

Τουρκικό ελικόπτερο τύπου Black Hawk της αστυνομίας ζήτησε να περάσει εντός ελληνικού εναέριου χώρου με την επίκληση βλάβης. Οι χειριστές του τουρκικού Black Wawk δήλωσαν mayday και emergency στις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες. 

Περιέργως όμως, το τουρκικό ελικόπτερο δεν προσγειώθηκε στον πρώτο διαθέσιμο χώρο όπου θα μπορούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση αλλά ζήτησε να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης όπου και ακινητοποιήθηκε.

Οταν το τουρκικό Black Hawk προσγειώθηκε μέσα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης κατέβηκαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων επτά στρατιωτικοί και ένας με πολιτικά ρούχα.

Οι οκτώ θεωρούνται πραξικοπηματίες αφού αμέσως μόλις πάτησαν σε ελληνικό έδαφος ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Πηγή: protothema.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE