Γεννάει σε επτά μέρες αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Γεννάει σε επτά μέρες αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Σε επτά μέρες η Καλομοίρα θα φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης περιμένουν με λαχτάρα την κόρη τους.

Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media έκανε την αποκάλυψη της γέννας, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία των αγοριών της που περιμένουν πως και πως να έρθει στον κόσμο η αδελφή της. 


Όσο για το όνομα που θα πάρει η μπέμπα; «Θα την πούμε Αναστασία - Καλομοίρα! Αναστασία είναι το όνομα της γιαγιάς του Γιώργου αλλά και ο δικός μου ο παππούς λεγόταν Αναστάσης, ενώ Καλομοίρα έλεγαν τη δική μου τη γιαγιά», έχει δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.