Μένει στην ΕΕ η Σκωτία; -Τι λέει η Πρωθυπουργός

Μένει στην ΕΕ η Σκωτία; -Τι λέει η Πρωθυπουργός

Η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον δήλωσε ότι δεν αποκλείει την πιθανότητα η Σκωτία να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και μέρος της Βρετανίας, η οποία τάχθηκε στο σύνολό της υπέρ της εξόδου από την ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου κυρίως λόγω της ψήφου των εκλογέων στην Αγγλία και στην Ουαλία.

«Δεν νομίζω ότι αυτό πρέπει να αποκλειστεί σε αυτό το στάδιο», πρόσθεσε.

Οι ψηφοφόροι στη Σκωτία απέρριψαν την ανεξαρτησία το 2014 αλλά υποστήριξαν με ισχυρό ποσοστό την παραμονή στην ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, με τη Στέρτζον να αφήνει να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να διεξαχθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την απόσχιση από τη Βρετανία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Τραγωδία στη Χλώρακα: Στο εδώλιο ο πατέρας για τον θάνατο του 3χρονου γιου του – Τα κρίσιμα ερωτήματα

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τη σοκαριστική τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην τουριστική περιοχή της Χλώρακας στην Πάφο, με θύμα ένα τρίχρονο αγοράκι από τη Βρετανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE