Μαζική κάθοδος Ιρλανδών στην Κύπρο ελέω αεροπορικής εταιρείας

Μαζική κάθοδος Ιρλανδών στην Κύπρο ελέω αεροπορικής εταιρείας

«Η Κύπρος είναι παραδοσιακός προορισμός για Ιρλανδούς παραθεριστές και αυτή η νέα προγραμματιζόμενη υπηρεσία θα καταστήσει πολύ πιο εύκολο για Ιρλανδούς καταναλωτές το ενδεχόμενο διακοπών στην Κύπρο».

Τα πιο πάνω δήλωσε σε ιρλανδική εφημερίδα ο εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου του Δουβλίνου, Βίνσεντ Χάρισον, σχολιάζοντας την καθιέρωση πτήσεων μεταξύ Δουβλίνου – Λάρνακας.

Η Cobalt καθιέρωσε πτήσεις μεταξύ Δουβλίνου – Λάρνακας δυο φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Το νέο αυτό πρόγραμμα πτήσεων θα έχει διάρκεια μέχρι και τις 3 Σεπτεμβρίου. 

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cobalt Άντριου Πάιν, είπε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος με την επανεγκαθίδρυση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Κύπρου και Ιρλανδίας.

Και πρόσθεσε: «Η Κύπρου ιστορικά φιλοξενεί 70.000 Ιρλανδούς τουρίστες τον χρόνο, αλλά λόγω έλλειψης απευθείας πτήσεων, αυτά τα νούμερα πλησίασαν το μηδέν».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE