Πήρε σβάρνα τα ΚΕΝ η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας

Πήρε σβάρνα τα ΚΕΝ η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας

Επιθεωρεί τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων η Κοιν. Επ. Άμυνας - Υπό τις καλύτερες συνθήκες οι νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Λεμεσού, δηλώνει ο Μαρίνος Σιζόπουλος.

Ικανοποιημένη δηλώνει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας από τις συνθήκες διαβίωσης και εκπαίδευσης των νεοσυλλέκτων στο ΚΕΝ Λεμεσού, με τον Πρόεδρο της Μαρίνο Σιζόπουλο να υποδεικνύει ότι αυτό που χρειάζεται είναι προσοχή όταν υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες.

Το πρωί μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας και βουλευτές της Λεμεσού επισκέφθηκαν το ΚΕΝ Λεμεσού, όπου έτυχαν σχετικής ενημέρωσης από τη Διοίκηση και ξεναγήθηκαν στους διάφορους χώρους του στρατοπέδου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ.Σιζόπουλος ανέφερε ότι, όπως και στο ΚΕΝ Λάρνακας, η διαπίστωση της Επιτροπής είναι πως "οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, ειδικά οι χώροι εστίασης και οι θάλαμοι στρατωνισμού των στρατιωτών, βρίσκονται σε άριστη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας αλλά και γενικής οργάνωσης".

"Νομίζω ότι τα παιδιά βρίσκονται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες", είπε και πρόσθεσε πως "αυτό που χρειάζεται είναι, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε ότι αφορά τα θέματα της εκπαίδευσης, όσον αφορά τα θέματα λήψης μεγάλων ποσοτήτων νερού για να αποφεύγουμε την αφυδάτωση"

Νομίζω, κατέληξε στη δήλωση του ο Μαρίνος Σιζόπουλος, ότι το πρόγραμμα εκπαίδευσης και με την ανάλυση που μας έγινε από το Διοικητή του ΚΕΝ, βαίνει καλώς.

Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας αναμένεται να επισκεφθούν εντός των ημερών και το ΚΕΝ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE