ΛΕΜΕΣΟΣ: Αδέλφια δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Χειροπέδες σε 21χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αδέλφια δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλα έξω από γνωστό νυκτερινό κέντρο – Χειροπέδες σε 21χρονο

Δέχτηκαν άγρια επίθεση από τέσσερα πρόσωπα έξω από γνωστό παραλιακό κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το Σάββατο (16/07) έγινε καταγγελία από δυο αδέλφια, τα οποία όπως ανέφεραν, δέχτηκαν επίθεση από άλλα τέσσερα νεαρά πρόσωπα έξω από νυκτερινό κέντρο της Λεμεσού.

Όπως μας αναφέρθηκε, τα δυο αδέλφια ενώ βρίσκονταν έξω από γνωστό παραλιακό κλαμπ, δέχτηκαν επίθεση από ρόπαλα από τέσσερα άλλα νεαρά πρόσωπα. Ακολούθως αφού τους κτύπησαν, τους προκάλεσαν ζημιές ύψους 1,200 ευρώ στο όχημα τους και αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Για την υπόθεση, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου, για επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και καταζητείτο.

Τα δυο αδέλφια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού καθώς έφερναν κακώσεις σε διάφορα μέρη τους σώματος τους.

Ο 21χρονος ο οποίος καταζητείτο συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (18/07) ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητούνται άλλα τρία νεαρά πρόσωπα.

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Themaonlinepoll- Ανατροπές και εκπλήξεις στα ποσοστά Χριστοδουλίδη- Αύριο, μεγάλη διαδικτυακή έρευνα κοινής γνώμης

Δύο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, η άποψη των πολιτών για την εικόνα του Προέδρου στο Poll του Themaonline, παρουσιάζει εκπλήξεις και ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα.

BEST OF TOTHEMAONLINE