Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην κεντρική Αγγλία

Τρεις νεκροί από πυροβολισμούς στην κεντρική Αγγλία

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (19/07) στην περιοχή Λινκολνσαιρ στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ένας ένοπλος άντρας άνοιξε πυρ, πυροβολώντας και σκοτώνοντας δύο ανθρώπους.

Ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν υπήρξε ανάμειξη της αστυνομίας.

“Δεν υπάρχει ένδειξη ότι αυτό το περιστατικό συνδέεται με τρομοκρατία, ενώ η αστυνομία δεν προέβη σε πυροβολισμούς. Συνιστούμε στους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή επί του παρόντος”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του Λινκολνσαιρ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.