ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ιστοσελίδα Hotels Combined φανερώνει τις προθέσεις Βρετανών τουριστών για την Κύπρο

Η ιστοσελίδα Hotels Combined φανερώνει τις προθέσεις Βρετανών τουριστών για την Κύπρο

Η Κύπρος συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ελκυστικός προορισμός για Βρετανούς παραθεριστές, οι οποίοι μάλιστα τις τελευταίες ημέρες αναμένεται να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους στο νησί μας.

Αυτό καταδεικνύει έρευνα της ιστοσελίδας Hotels Combined που λόγω των υπηρεσιών που προσφέρει είναι σε θέση να έχει πρόσβαση σε σημαντικές πληροφορίες.

Βάσει των αποτελεσμάτων της σχετικής έρευνας ο αριθμός Βρετανών που κάνουν διευθετήσεις για διαμονή στην Κύπρο παρουσιάζει αύξηση κατά 21% σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα. Δεν ισχύει το ίδιο –βέβαια- για την Τουρκία, η οποία σημείωσε πτώση της τάξεως του 11%.

Τα ποσοστά που καταγράφουμε πιο κάτω και δείχνουν τις προτιμήσεις των Βρετανών τουριστών, είναι με βάση στοιχεία του τελευταίου τετραημέρου (Παρασκευή 15/07, Σάββατο 16/07, Κυριακή 17/07 και Δευτέρα 18/07):

Τουρκία 11% πτώση

Κύπρος 21% άνοδος

Γαλλία 42% άνοδος

Ισπανία 54% άνοδος

Ιταλία 57% άνοδος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top