Σάλος στην κατεχόμενη Λευκωσία: 22χρονος βίασε 14χρονη! Απειλούσε να την σκοτώσει

Σάλος στην κατεχόμενη Λευκωσία: 22χρονος βίασε 14χρονη! Απειλούσε να την σκοτώσει

Νέο πολύ σοβαρό περιστατικό βιασμός ανήλικης φέρνει στο φως η Τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Kibris».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα 22χρονος, μετά από απειλές ότι θα σκοτώσει την ανήλικη, την κακοποίησε σεξουαλικά σε περιοχή της κατεχόμενης Λευκωσίας.

Η 14χρονη κατήγγειλε το περιστατικά με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί και να οδηγηθεί την Τρίτη 19/7 ενώπιον του λεγόμενου δικαστηρίου των κατεχομένων, όπου και αρνήθηκε να μιλήσει ενώ η «δικαστής» διάταξε την 3μερή προσωποκράτησή του.

Θα παρουσιαστεί ξανά για να δικαστεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE