Θα επαναλειτουργήσουν το λιμάνι Ξερού στα κατεχόμενα

Θα επαναλειτουργήσουν το λιμάνι Ξερού στα κατεχόμενα

Εργα στο λιμάνι του κατεχόμενου Ξερού άρχισαν από το λεγόμενο υπουργείο έργων και μεταφορών.

Την περιοχή της Λεύκας επισκέφθηκε ο “υπουργός” Κεμάλ Ντουρούστ, ο οποίος εξέφρασε αποφασιστικότητα να επιστρέψουν το λιμάνι στην οικονομία και δήλωσε ότι το κόστος για εξαγωγές και εισαγωγές από το Ξερό θα είναι χαμηλότερο.

Ο “υπουργός” υποστήριξε ότι οι προσπάθειες της “ε/κ διοίκησης” να εμποδίσουν την ανάπτυξη στα κατεχόμενα δεν μπορούν να σταματήσουν τις επενδύσεις.

Η πρόοδος και η βελτίωση δεν μπορεί να βλάψει τη διαδικασία λύσης, είπε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE