Κατακάηκαν 100 μπάλες σανού στο Τσέρι – Μυστήρια παραμένουν τα αίτια

Κατακάηκαν 100 μπάλες σανού στο Τσέρι – Μυστήρια παραμένουν τα αίτια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε τέσσερεις ώρες για να θέσει υπό έλεγχο την φωτιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η ώρα 01:59 λήφθηκε μήνυμα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά στο χωριό Τσέρι και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Λακατάμιας.

Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 06:15 αφού έκαψε 100 περίπου μπάλες σανού, οι οποίες βρίσκονταν στοιβαγμένες κάτω από μεταλλικό υπόστεγο σε εγκαταλελειμμένη κτηνοτροφική μονάδα παρά το χωριό Τσέρι.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.

*φωτογραφία αρχείου 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE