Αγνοούνται δύο ελικόπτερα και 25 κομάντος που πήγαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν

Αγνοούνται δύο ελικόπτερα και 25 κομάντος που πήγαν να σκοτώσουν τον Ερντογάν

Τα ελικόπτερα προσγειώθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία για λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Δύο ελικόπτερα και 25 στρατιώτες ειδικών αποστολών που έλαβαν μέρος στην απόπειρα πραξικοπήματος με αποστολή να σκοτώσουν τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Μαρμαρίδα, εκεί όπου βρισκόταν, αγνοούνται, σύμφωνα με πηγές της τουρκικής εφημερίδας Χουριέτ.

«Δύο ελικόπτερα απογειώθηκαν το βράδυ μεταξύ 17 και 18 Ιουλίου του 2016.  Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστούν τα ελικόπτερα καθώς πετούσαν προς μια δασώδη περιοχή στη Μαρμαρίδα. Τα ελικόπτερα προσγειώθηκαν σε άγνωστη τοποθεσία για λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, όταν πληροφορήθηκαν ότι το πραξικόπημα απέτυχε» αναφέρει το δημοσίευμα και προσθέτει ότι τα ελικόπτερα και οι κομάντος δεν έχουν βρεθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE