Σε διαθεσιμότητα 262 στρατιωτικοί δικαστές κι εισαγγελείς στην Τουρκία

Σε διαθεσιμότητα 262 στρατιωτικοί δικαστές κι εισαγγελείς στην Τουρκία

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας διεξάγει έρευνες για τους στρατοδίκες και τους εισαγγελείς των στρατοδικείων της χώρας και έθεσε σε διαθεσιμότητα 262 εξ αυτών, μετέδωσε σήμερα το ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV, στον απόηχο της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 232 άνθρωποι.

Το NTV δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απόφαση, που ελήφθη στο πλαίσιο των μαζικών εκκαθαρίσεων των κρατικών θεσμών από τους υποστηρικτές των πραξικοπηματιών και του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η τουρκική κυβέρνηση κατηγορεί ότι οργάνωσε την απόπειρα ανατροπής της.

Ο Γκιουλέν αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.