Φωτιά σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού – Στο νοσοκομείο τρεις Πυροσβέστες

Φωτιά σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού – Στο νοσοκομείο τρεις Πυροσβέστες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φωτιά έχει ξεσπάσει γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης (20/07) σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού.

Πρόκειται όπως μας αναφέρθηκε για πυρκαγιά που ξέσπασε στο γνωστό ξενοδοχείο Le Meridien που το τελευταίο διάστημα ανακαινίζεται. 

Η φωτιά ξέσπασε σε λάκκο που υπήρχαν προηγουμένως χημικά απόβλητα, πιθανόν χλώριο.

Στη σκηνή κλήθηκε πυροσβεστική και αστυνομία. Δυστυχώς υπήρξαν αναθυμιάσεις από τα χημικά με αποτέλεσμα τρεις πυροσβέστες να υποστούν αναπνευστικά προβλήματα.

Όπως αναφέρθηκε αυτή την ώρα (20:00)  μεταφέρονται εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.

BEST OF TOTHEMAONLINE