Συλλήψεις τριών ανήλικων του Ψευδοκράτους για το πραξικόπημα της Τουρκίας

Συλλήψεις τριών ανήλικων του Ψευδοκράτους για το πραξικόπημα της Τουρκίας

H ψευδοκυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για να αφεθούν ελεύθεροι.

Τρεις πολίτες του ψευδοκράτους, μαθητές στο στρατιωτικό γυμνάσιο Κιουλελί στην Κωνσταντινούπολη, συνελήφθησαν στο πλαίσιο των συλλήψεων κατά τη διάρκεια του πραξικοπήματος κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, οι μαθητές, όλοι κάτω των 18 ετών, συνελήφθησαν στις 15 Ιουλίου και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πραξικόπημα.

Όπως έγινε γνωστό, η ψευδοκυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για να αφεθούν ελεύθεροι.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.