Έχουν «ξεφύγει»! Γέμισε το Σύνταγμα κυνηγούς... Pokemon – VIDEO – ΦΩΤΟ

Έχουν «ξεφύγει»! Γέμισε το Σύνταγμα κυνηγούς... Pokemon – VIDEO – ΦΩΤΟ

Οι επίδοξοι «κυνηγοί», έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, καθώς έγινε τόπος προσέλκυσης πολλών Pokemon

To Pokemon Go, από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα έχει προκαλέσει έναν μικρό παροξυσμό! Έλληνες όλων των ηλικιών με ένα smartphone στο χέρι ξεχύνονται από το περασμένο Σάββατο, στους δρόμους και κυνηγούν τα μικρά αυτά τερατάκια τσέπης.

Οι εικόνες και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, είναι η πλατεία Συντάγματος, σήμερα. Οι επίδοξοι «κυνηγοί», έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, καθώς έγινε τόπος προσέλκυσης πολλών Pokemon. Κεντρικό κατάστημα της περιοχής, ενεργοποίησε ένα lure, όπως λέγεται, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για όσους δεν γνωρίζουν το lure είναι εντολή που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι και μπορείς να την ενεργοποιήσεις μόνο για μισή ώρα προκειμένου να μαζέψεις στην περιοχή σου πολλά τέτοια τερατάκια. Σήμερα όμως στο Σύνταγμα το lure ήταν ενεργοποιημένο για περισσότερη ώρα.

Δείτε στο βίντεο τους νεαρούς να είναι προσηλωμένοι στο κινητό τους ψάχνοντας κάποιο... Pokemon στην πλατεία Συντάγματος.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE