ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άφαντοι παραμένουν οι Κύπριοι που εξαφανίστηκαν στην Ηλεία

Άφαντοι παραμένουν οι Κύπριοι που εξαφανίστηκαν στην Ηλεία

Χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοιζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, που εξαφανίστηκαν εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα.

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα συνεχίστηκαν την Τετάρτη (20/7) οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 68χρονου Κωνσταντίνου Λοϊζίδη και της 44χρονης κόρης του Ελένης, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (16/7).

Διαβάστε επίσης: Μυστήριο με την εξαφάνιση οικογένειας Κυπρίων στην Ελλάδα! Άφαντοι από το Σάββατο 16/7 πατέρας και κόρη

 

Αστυνομία και Πυροσβεστική ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλα τα σημεία στην ευρύτερη περιοχή των Δουνεΐκων, της Κουρούτας, των Σαβαλίων και την Τετάρτη (20/7) επέκτειναν τις έρευνές τους και σε άλλες περιοχές του νομού, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα ίχνος από τον πατέρα και την κόρη.

Οι έρευνες επικεντρώνονται σε καναλέτα, απόκρημνα σημεία, δρομάκια, δάση, οπουδήποτε θα μπορούσαν να εντοπιστούν οι δύο αγνοούμενοι, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει αποτέλεσμα και προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί πουθενά το αυτοκίνητο.

Μετά την μαρτυρία ότι πατέρας και κόρη εθεάθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κουρούτα, δεν υπάρχει καμία πληροφορία έστω για το αυτοκίνητο μάρκας Hyundai χρώματος γκρι με αριθμό κυκλοφορίας ΙΜΝ 6884. Σαν να άνοιξε η γη και τους κατάπιε…

Η υπόθεση έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και το γεγονός ότι δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος και των δύο, ενισχύει την άποψη ότι έχουν φύγει εκτός νομού.

Η αγωνία για τη ζωή και των δύο είναι μεγάλη και οι έρευνες θα συνεχιστούν σε κάθε σημείο. Οι αρχές καλούν όποιον έχει δει κάτι, να ενημερώσει την αστυνομία. Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι καθοριστική για τις έρευνες.

Πηγή: patrisnews.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε ουδέτερο έδαφος οι συναντήσεις Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Κανένα σημάδι για πρόοδο στο Κυπριακό

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Ανατροπή στο σοβαρό τροχαίο στην Πάφο: Ανταλλάξαν θέση ο οδηγός με τον συνοδηγό – Η κατάσταση της υγείας του 25χρονου μοτοσικλετιστή

Έκανε ψευδή καταγγελία στον συγκάτοικό του ότι τον μαχαίρωσε στην πλάτη - Κατηγορήθηκε 29χρονος

Πυρκαγιά στην Αραδίππου: Ομολόγησε 27χρονος τον εμπρησμό - Επιτέθηκε και σε αστυνομικό



Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Φόνος στην Ορμήδεια: Ψάχνουν ακόμη τον δράστη - Δεν ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας - Δείτε φωτογραφίες από τη σκηνή

Συνεχείς είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράση, αναφορικά με τον φόνο έξω από την κοινότητα της Ορμήδειας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top