Απόπειρα απαγωγής στρατιώτη στη Βρετανία με άρωμα... τρομοκρατίας !

Απόπειρα απαγωγής στρατιώτη στη Βρετανία με άρωμα... τρομοκρατίας !

Ανοιχτό αφήνει η βρετανική αστυνομία το ενδεχόμενο να υπήρχαν τρομοκρατικά κίνητρα πίσω από περιστατικό απειλής στρατιώτη με μαχαίρι στην ανατολική Αγγλία, σε μία υπόθεση που αντιμετωπίζεται ως απόπειρα απαγωγής.

 Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη βάση της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας RAF Marham στην κομητεία Νόρφολκ το απόγευμα της Τετάρτης (20/7).
 
Ο στρατιώτης που φορούσε πολιτικά είχε βγει από τη βάση για τρέξιμο, όταν δύο άνδρες προσπάθησαν να το αρπάξουν και να τον βάλουν σε αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού.
 
Τελικά οι δράστες μπήκαν στο όχημα και απομακρύνθηκαν, χωρίς να προκαλέσουν κάποιον τραυματισμό στον στόχο της επίθεσης τους.
 
Περιγράφοντας τους δύο υπόπτους που αναζητούνται, η τοπική αστυνομία έκανε λόγο για νεαρούς άνδρες μεσανατολικής εμφάνισης.
 
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε την Πέμπτη ότι «δεν μπορεί να αποκλειστεί η τρομοκρατία».

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Απόπειρα φόνου διερευνά η Αστυνομία - Το χρονικό και η κατάσταση υγείας του θύματος

Γύρω στις 8.15 το βράδυ χθες Σάββατο, (16/08), λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο, σε περιοχή στο Παραλίμνι. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για εξετάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE