ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε και απεβίωσε πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ένιωσε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε και απεβίωσε πριν προλάβουν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο

Δεν πρόλαβαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο και απεβίωσε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε μετά από το απογευματινό μπάνιο την Πέμπτη (21/07) που έκανε στην θαλάσσια περιοχή Καλαμιών στον Πρωταρά. 

Όπως μας αναφέρθηκε ο ηλικιωμένος άντρας ενώ βρισκόταν μέσα στην θάλασσα ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε από ναυαγοσώστες στην στεριά.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Δυστυχώς, ο άτυχος άντρας πριν την άφιξη του ασθενοφόρου έχασε τις αισθήσεις του. Ενώ του παρασχέθηκαν εκ νέου οι πρώτες βοήθειες, ο 84χρονος κατέληξε.

Να σημειώσουμε πως ο θάνατος του πιστοποιήθηκε από το επί καθήκοντα ιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 84χρονου θα διαπιστωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί την Παρασκευή (22/07)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE