Και ευτράπελα στη δίκη των «8»: Δικηγόροι με τήβεννους, εξοργισμένη τρανσέξουαλ - ΦΩΤΟ

Και ευτράπελα στη δίκη των «8»: Δικηγόροι με τήβεννους, εξοργισμένη τρανσέξουαλ - ΦΩΤΟ

Κρατώντας τις τηβέννους στα χέρια έφτασαν το πρωί της Πέμπτης (21/07) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης στη δίκη των οκτώ στρατιωτικών έξι Τούρκοι δικηγόροι.

Ισχυριζόμενοι πως είναι μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων θέλησαν να παραστούν στο δικαστήριο ως πολιτική αγωγή ένα αίτημα που ωστόσο δεν έγινε δεκτό καθώς δεν διέθεταν άδεια άσκησης επαγγέλματος στη Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της δίκης όμως ένας από τους δικηγόρους που ήταν στην αίθουσα επιτέθηκε φραστικά και απείλησε τους κατηγορούμενους. Αμέσως επενέβη η αστυνομία η οποία τον απομάκρυνε από τον χώρο χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε προσαγωγή.

Ωστόσο τα ευτράπελα δεν τελειώσαν εκεί αφού κατά την άφιξη των 8 στο δικαστήριο μια διάσημη τρανσέξουαλ από την Τουρκία άρχισε να φωνάζει συνθήματα και να αποδοκιμάζει έντονα τους Τούρκους στρατιωτικούς.

«Έχουμε εμπιστοσύνη στον Ερντογάν και στον Τσίπρα. Πρέπει και οι 8 να εκδοθούν στην Τουρκία» φώναζε. 

Στα χέρια της κρατούσε την τουρκική σημαία, με τις αστυνομικές Αρχές να την απομακρύνουν από το χώρο και να μην την αφήνουν να πλησιάσει τους Τούρκους κατηγορούμενους.

Υπενθυμίζεται ότι οι στρατιωτικοί βαρύνονται με τις τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα, της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη πτήση και της εκτέλεσης παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE