Φονικό Αγ. Νάπας: Βρέθηκαν 2.500 ευρώ μετρητά σε αστυνομικό που σχετίζεται με το τετραπλό φονικό

Φονικό Αγ. Νάπας: Βρέθηκαν 2.500 ευρώ μετρητά σε αστυνομικό που σχετίζεται με το τετραπλό φονικό

Στις τσέπες αστυνομικού που είχε σχέση με το τετραπλό φονικό βρέθηκε ποσόν 2.500 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες σχετικά με μέλη της που ενδεχομένως να σχετίζονται με το τετραπλό φονικό στην Αγία Νάπα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Φάνου Καλοψιδιώτη, ενός αστυνομικού και της συζύγου του, αλλά και του εκτελεστή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πολίτη και του δημοσιογράφου Μανώλη Καλατζή, στις τσέπες αστυνομικού που σχετίζεται με το τετραπλό φονικό βρέθηκαν 2.500 ευρώ σε χαρτονομίσματα.

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, οι ανακριτές θεωρούν ύποπτο το γεγονός ότι αστυνομικός είχε μαζί του ένα μεγάλο ποσό σε μετρητά, καθώς το ύψος του μισθού του δεν τo δικαιολογεί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες ώστε να εξακριβωθεί η προέλευση των χρημάτων και αν αυτά προήλθαν από κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Στα άκρα οι Αστυνομικοί: Λευκή απεργία και θεαματικές διαμαρτυρίες εν μέσω της Προεδρίας – «Δεν θα γίνουν οι εκδηλώσεις μοχλός πίεσης» λέει ο Φυτιρής

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης εισέρχεται η αντιπαράθεση Κυβέρνησης – Αστυνομικών, με φόντο την περικοπή των υπερωριών και ενώ η Κύπρος ετοιμάζεται να αναλάβει την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρουσία αρχηγών ξένων κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE