ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ: Έρευνες για τον τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρoύν οι έρευνες της Διεύθυνσης των Κεντρικών Φυλάκων για το τρόπο που μπήκαν τα ναρκωτικά στην κλειστή φυλακή.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» την Παρασκευή (22/07), οι έρευνες από την διεύθυνση των Φυλάκων μαζί με την ΥΚΑΝ διενεργήθηκαν την Τετάρτη (20/07) στην πτέρυγα 1Α της κλειστής φυλακής.

Οι έρευνες έγιναν σε κελί συγκεκριμένου κατάδικου όπου εντοπίστηκε και ποσότητα ξηρής κάνναβης σε 14 χαρτάκια βάρους 7 γραμμάριων. Επίσης σε καλαμάκι βρέθηκαν ίχνη άσπρης σκόνης που παραπέμπει σε αμφεταμίνη.

Οι έρευνες της διεύθυνσης αλλά και της ΥΚΑΝ έχουν επικεντρωθεί στον να εντοπιστεί ο τρόπος με τον όποιο τα ναρκωτικά μπήκαν στην κλειστή φυλακή.

Να σημειώσουμε πως για να εισέλθει ο κάθε κατάδικος στην κλειστή φυλακή περνά από εξονυχιστικό έλεγχο μεταξύ άλλων και για ναρκωτικά.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE