ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Δεν γνωρίζω γιατί μου μιλάτε» είπε ο ύποπτος τριών ληστειών, αλλά τα στοιχεία τον «καίνε»...

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: «Δεν γνωρίζω γιατί μου μιλάτε» είπε ο ύποπτος τριών ληστειών, αλλά τα στοιχεία τον «καίνε»...

Συνελήφθη για υπόθεση κλεπταποδοχής στις 16 Ιουλίου, συνδέθηκε με τρεις υποθέσεις ληστειών, αλλά δηλώνει πλήρη άγνοια. «Δεν έω ιδέα για τι πράγμα μου μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά στον ανακριτή…

Ο λόγος για Βούλγαρο, ο οποίος όταν συνελήφθη για υπόθεση κλεπταποδοχής συνδέθηκε με τρεις ληστείες που έγιναν, καθώς τα δακτυλικά του αποτυπώματα είχαν βρεθεί στα σημεία διάπραξης των ποινικών αδικημάτων.

Την Πέμπτη (21/07), όπως γράφει ο «Φιλελεύθερος»,  το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής του.

Παραθέτουμε αναλυτικά τις ληστείες με τις οποίες «συνδέθηκε» ο ύποπτος (βλ. δακτυλικά αποτυπώματα):

•    14/12/2014: Σε υπεραγορά στο Πέρα Χωριό Νήσου ένας πελάτης που αγόρασε αναψυκτικό πρόταξε πιστόλι και πήρε από την ταμειακή μηχανή ποσό 1.050 ευρώ

•    20/04/2015: Σε περίπτερο της Λευκωσίας, δυο άνδρες με κουκούλες εισέβαλαν στο υποστατικό και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού άρπαξαν 900 ευρώ από το ταμείο, τέσσερα πακέτα τσιγάρα αξίας 18 ευρώ και σοκολάτες αξίας 2 ευρώ.

•    11/05/2015: Σε περίπτερο στον Στρόβολο αλλοδαπός ευρωπαϊκής καταγωγής φορώντας άσπρο μπουφάν με κουκούλα μπήκε στο υποστατικό και προτάσσοντας πιστόλι, είπε στα Ελληνικά: «Φέρε μου τα λεφτά». Αφού πρώτα απέσπασε ποσό 230 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top