LIFESTYLE

Spice Girls Exhibition: Στη Λεμεσό 100 αυθεντικά φορέματα και κοστούμια του συγκροτήματος!

Spice Girls Exhibition: Στη Λεμεσό 100 αυθεντικά φορέματα και κοστούμια του συγκροτήματος!

Τα outfit των 5 σταρ του θρυλικού συγκροτήματος που άφησαν εποχή και όλες θέλαμε έστω και να αγγίξουμε, μπορούμε να δούμε πλέον από κοντά...

Στην Spice Girls Exhibition στη Λεμεσό θα βρίσκονται χιλιάδες εκθέματα με πάνω από 1000 αυθεντικά φορέματα και κοστούμια που έχουν φορεθεί από τις Spice Girls σε βιντεοκλίπ, περιοδείες και άλλες εμφανίσεις.

Σε ένα χώρο των 600τμ θα βρείτε προσωπικά αντικείμενα, σπάνιες αφίσες, πρωτότυπα περιοδικά και προγράμματα, αναμνηστικά που είχαν κυκλοφορήσει τη δεκαετία του ’90 όταν μεσουρανούσαν, ένα δίκυκλο που κάποτε είχαν χρησιμοποιήσει και εκατοντάδες άλλα συλλεκτικά κομμάτια παρουσιάζει η Spice Girls Exhibition, μια μοναδική στο είδος της έκθεση που ανοίγει τις πύλες της στη Λεμεσό στις 23 Ιουλίου και θα διαρκέσει έναν μήνα. 

Η έκθεση καταλαμβάνει 600τμ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Τρακασόλ», στη Μαρίνα Λεμεσού και πέρα από τη χρονολογική διαδρομή στην ιστορία του θρυλικού συγκροτήματος, περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα προβάλλεται ντοκιμαντέρ για την πορεία των Spice Girls.

Επίσης, άλλη ενότητα θα αναδεικνύει τη ζωή και την καριέρα κάθε ενός από τα πέντε κορίτσια μεμονωμένα, ενώ θα υπάρχει και τμήμα αναμνηστικών, απ’ όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να αγοράσουν κομμάτια περιορισμένης έκδοσης των οποίων η αξία ανεβαίνει χρόνο με τον χρόνο.



«Αυτή η συλλογή παρουσιάζεται και πρώτη φορά και οπωσδήποτε περιλαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της ποπ μουσικής» εξηγεί ο Άλαν Σμιθ στον οποίον ανήκουν τα χιλιάδες κειμήλια που θα εκτεθούν στην «Τρακασόλ» και προσθέτει: «θα είναι μια λαμπερή έκθεση η οποία μέσα από εκθέματα, πληροφορίες και εικόνες θα ταξιδεύει τον επισκέπτη στην ιστορία ενός εκ των σημαντικότερων ποπ συγκροτημάτων όλων των εποχών».

Τα εγκαίνια θα γίνουν με ένα μεγάλο VIP πάρτι στις 22 Ιουλίου με καλεσμένους από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ θα εμφανιστούν ζωντανά κάποια μουσικά συγκροτήματα.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του www.tickethour.com.cy με σημαντική έκπτωση για όσους αγοράσουν έως τις 20 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες στο www.spicegirls-exhibition.com.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στην Επ. Λεμεσού - Προχώρησε με ανάκληση προσωπικού η Πυροσβεστική - Δείτε βίντεο

Δεύτερη τραγωδία στις Φυλακές: Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως δεν τα κατάφερε

Ανείπωτη θλίψη – Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο Παναγιώτης «Η μέρα δεν ξημέρωσε πολύ καλά»

Παραιτήθηκε από τους Οικολόγους η Έφη Ξάνθου - «Δεν μετανιώνω για τα 23 χρόνια που αφιέρωσα στο Κίνημα»

Καραγιάννης και Κωστρίκκης στο «Τ»: Να ανησυχούμε από την απόσυρση του AstraZeneca; - Όσα αναφέρουν



ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

ΠτΔ για «όχι» Τατάρ: «Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί δεν κάθεται στο τραπέζι των συζητήσεων»

Την απόρριψη του κατοχικού ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφορικά την πρόταση της Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, για τριμερή συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top