Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας ενώ βρισκόταν στην θάλασσα

Βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας ενώ βρισκόταν στην θάλασσα

Μια απροσδόκητη εξέλιξη είχε την Πέμπτη (21/7) η εκδρομή που αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια 62χρονη τουρίστρια μαζί με τον άντρα της.

Kατά την διάρκεια της περιήγησης με σκάφος στην θαλάσσια περιοχή του Κερίου Ζακύνθου, αποκολλήθηκε κομμάτι βράχου από την ακτή, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει στο κεφάλι.

Την 62χρονη παρέλαβε άλλο σκάφος που έπλεε στην περιοχή και την μετέφερε γρήγορα στο λιμάνι του Αγίου Σώστη, όπου την περίμενε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο γενικό νοσοκομείο Ζακύνθου, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έλεγχο για το περιστατικό διενεργεί το λιμεναρχείο Ζακύνθου.

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE