ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρούχα αφημένα στην παραλία και η καταγγελία φίλου κινητοποίησαν τις αρχές! Έψαχναν για πνιγμένο αλλά…

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ρούχα αφημένα στην παραλία και η καταγγελία φίλου κινητοποίησαν τις αρχές! Έψαχναν για πνιγμένο αλλά…

Συμβαίνουν και αυτά κάποιες φορές, όταν οι πολίτες αντί να βρουν την άκρη του νήματος μόνοι τους τηλεφωνούν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν «εξαφάνιση».

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Παρασκευής 22/7 όταν άγνωστο πρόσωπο τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ανέφερε ότι μετά από ραντεβού που είχε δώσει με φίλο του στη παραλία, αυτός δεν παρουσιάστηκε ενώ στο μέρος όπου είχαν πει να συναντηθούν υπήρχαν μόνο κάποια ρούχα.

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο ενημερώνοντας παράλληλα και το κέντρο έρευνας και διάσωσης (ΚΣΕΔ) ωστόσο τα πράγματα τελικά ήταν εντελώς διαφορετικά. Ενώ ναυαγοσώστες έψαχναν για πνιγμένο εντός της θάλασσας, άντρες της Αστυνομίας μετέβησαν στο χώρο διαμονής του 34χρονου στη Μέσα Γειτονιά όπου τον βρήκαν να κοιμάται.

Κάπου εκεί έληξε και ο συναγερμός  καθώς ο 34χρονος ξέχασε το ραντεβού ελέω…ποτού και προτίμησε την δροσιά του κλιματιστικού του για να ξεπεράσει το μεθύσι!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

LIVE: Η πρώτη ενημέρωση από τις Βάσεις - Σε ετοιμότητα το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας - Διευρύνεται το μέτωπο στη Μέση Ανατολή

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE