«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.»: Από την Λάρνακα στο Βασιλικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.»: Από την Λάρνακα στο Βασιλικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Παρουσιάστηκε την Πέμπτη (21/07) επισήμως το χρονοδιάγραμμα μεταφοράς των εγκαταστάσεων της ΕΚΟ από τη Λάρνακα στο Βασιλικό. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακοτρύπης και ο Δημαρχεύων του Δήμου Λάρνακας κ.Πετρος Χριστοδούλου.

Τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Στεργιούλης, ο Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας κ. Roberto Karahannas, ο Ανώτερος Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας κ. Κώστας Μαδεμλής και ο Ανώτερος Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων κ. Γιάννης Κορωναίος.

Η παρουσίαση έγινε από τον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Λτδ, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ στη Λάρνακα και ξενάγηση στο νέο χώρο στο Βασιλικό που προορίζεται για τα πετρελαιοειδή.

Διαβάστε περισσότερα στο www.businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE