Στην εντατική και διασωληνωμένη η Νανά Καραγιάννη! «Οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες…»

Στην εντατική και διασωληνωμένη η Νανά Καραγιάννη! «Οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες…»

Άσχημα τα νέα που έρχονται από την Ελλάδα για την αγαπημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη. Η μάχη της με την ανορεξία έχει συγκλονίσει Ελλάδα και Κύπρο

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 16.00 στο Νοσοκομείο Γενηματάς η δημοσιογράφος Νανα Καραγιάννη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Gossip-tv.gr  (Νάσος Γουμενίδης) οι γιατροί την έθεσαν σε καταστολή και την διασωλήνωσαν αμέσως μιας και ο οργανισμός της είχε καταπονηθεί.

Οι νεφροί της όπως αναφέρει το δημοσίευμα λειτουργούν με μηχανική υποστήριξη όπως και τα πνευμόνια της. Δυστυχώς παρά την μάχη που έδινε και έδειχνε να το ξεπερνάει φαίνεται πως τελικά δεν τα κατάφερε.

Διπλά της είναι ο αδερφός της ο Φοίβος. Η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη για την ζωή της. Οι γιατροί δεν δίνουν πολλές ελπίδες. Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα καταλήγει το ρεπορταζ του Νάσου Γουμενίδη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE