Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κύπρο που προσφέρονται για δεξιώσεις

Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κύπρο που προσφέρονται για δεξιώσεις

Πολύς ντόρος έγινε τις τελευταίες εβδομάδες για το ότι τη τελετή όπερας που έγινε στο Κούριο στη Λεμεσό για τους καλεσμένους του υιού της τέως βουλευτή του ΔΗΣΥ Μαρίας Κυριακού.

Το θέμα μας κίνησε την περιέργεια και για αυτό σε έρευνα μας διαπιστώσαμε ότι το Τμήμα Αρχαιοτήτων σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού έχει αρχίσει εκ νέου τη διάθεση κάποιων αρχαιολογικών χώρων για σκοπούς Συνεδριακού Τουρισμού και Ταξιδίων Κινήτρων.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE