Τα πιο αστεία εγκαύματα τουριστών από τον ήλιο – Μέσα και η Κύπρος! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα πιο αστεία εγκαύματα τουριστών από τον ήλιο – Μέσα και η Κύπρος! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όταν κάηκαν από τον ήλιο υπέφεραν, όχι μόνο από τον πόνο αλλά και επειδή η αισθητική τους άλλαξε. Ωστόσο, το διακωμώδησαν και αυτοσαρκάστηκαν.

Η ιστοσελίδα του γερμανικού ραδιοσταθμού Big FM λοιπόν μάζεψε τις πιο αστείες περιπτώσεις εγκαυμάτων και τις παρουσιάζει σε ένα απολαυστικό δημοσίευμα στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και Βρετανός τουρίστας που κάηκε από τον ήλιο στην Κύπρο. 

Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, παρουσιάζουμε τις σχετικές φωτογραφίες. Οι παθόντες και οι παθούσες υπέφεραν, αλλά τουλάχιστον το διασκέδασαν δημοσιοποιώντας στο twitter τα παθήματά τους:

Ο τύπος στην πιο πάνω φωτογραφία είναι Βρετανός και υπέστη το έγκαυμά του στην Αμμόχωστο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.