Έσπασαν στο ξύλο δημοσιογράφο του Alpha! Την χτυπούσαν με δύναμη πάνω στο ασθενοφόρο

Έσπασαν στο ξύλο δημοσιογράφο του Alpha! Την χτυπούσαν με δύναμη πάνω στο ασθενοφόρο

Ένα ασύλληπτο γεγονός σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου με θύμα τη δημοσιογράφο του Alpha Ελλάδος, Βικτώρια Δαράτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Ελληνίδα δημοσιογράφος βρέθηκε έξω από το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου για να καλύψει την άφιξη του 7χρονου παιδιού από τη Ζάκυνθο, το οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά από ακυβέρνητο σκάφος, την ώρα που έπαιζε στη θάλασσα σε παραλία της περιοχής του Τσιλιβή.

Την ώρα λοιπόν που η Βικτώρια Δαράτου κάλυπτε το ρεπορτάζ της, ένας άνδρας που ισχυρίστηκε πως είναι συγγενής του μικρού παιδιού, την απείλησε πως αν δεν φύγει από το σημείο θα τη χτυπήσει και θα της σπάσει και την κάμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε λίγο από το σημείο προκειμένου να μην δημιουργήσει πρόβλημα, όταν όμως θέλησε να μπει στο εσωτερικό του νοσοκομείου όπως η ίδια κατήγγειλε στο patranews.gr, ο προαναφερόμενος άνδρας την έσπρωξε με βίαιο τρόπο και την απείλησε ξανά.

Όταν ένα μέλος του συνεργείου προσπάθησε να ηρεμήσει τον άνδρα εκείνος τον χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια τον έριξε κάτω.

Λίγο αργότερα δύο συγγενείς του παιδιού  κόλλησαν τη δημοσιογράφο στο ασθενοφόρο και τη χτυπούσαν πάνω σε αυτό.

Εκτός από μώλωπες η Βικτώρια Δαράτου υπέστη και ισχυρό σοκ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE