ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε για διακοπές και του ρήμαξαν το σπίτι! Άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά μέχρι και πούρα! Τεράστια η ζημιά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έφυγε για διακοπές και του ρήμαξαν το σπίτι! Άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά μέχρι και πούρα! Τεράστια η ζημιά

Δεν πίστευε στα μάτια του κάτοικος Λεμεσού, όταν επέστρεψε από τις διακοπές του και βρήκε το σπίτι του…μισοάδειο. Οι διαρρήκτες που φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τις κινήσεις του, «χτύπησαν» χωρίς να τους πάρει κανείς είδηση.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από κάτοικο Λεμεσού ότι μεταξύ των ημερομηνιών 15-16/7/2016 διαρρήχθηκε η οικία του στη Γερμασόγεια, ενώ ο ίδιος απουσίαζε στο εξωτερικό για διακοπές.

Με την επιστροφή του ιδιοκτήτη της οικίας διαπιστώθηκε ότι από την οικία κλάπηκε χρηματικό ποσό 12.000 ευρώ , διάφορα χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή, η αξία των οποίων ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες, καθώς και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, μεγάλης αξίας (τηλεοράσεις, ενισχυτές) ενώ άρπαξαν ακριβά κρασιά, πούρα και πολύτιμα βάζα.

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις ενώ η «μπάζα» των ληστών σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ανέρχεται στις 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.