ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα κλεφτών στα χέρια της Αστυνομίας – «Κτυπούσαν» σε καταστήματα του MY MALL

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σπείρα κλεφτών στα χέρια της Αστυνομίας – «Κτυπούσαν» σε καταστήματα του MY MALL

Στην σύλληψη τεσσάρων προσώπων σχετικά με υποθέσεις κλοπών από διάφορα καταστήματα προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο (23-24/07).

Σύμφωνα με ενημέρωση που τύχαμε, νεαρός Ρουμάνος πιάστηκε  Σάββατο (23/07) επ΄αυτοφώρω να κλέβει κατάστημα εμπορικού κέντρου της Λεμεσού και συνελήφθη.

Την πληροφορία φέρεται να έδωσε γυναίκα η οποία αντιλήφθηκε πως ο νεαρός Ρουμάνος ήταν έτοιμος να «βουτήξει» τα αντικείμενα από το κατάστημα.

Μελή της Αστυνομίας μετέβηκαν αμέσως στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον Ρουμάνο.

Εξάλλου εναντίον άλλων τριών ομοεθνών του προέκυψε μαρτυρία για τα ίδια αδικήματα. Οι τρεις νεαροί Ρουμάνοι συνελήφθηκαν το βράδυ της Κτιριακής (24/07) και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου τη Δευτέρα (25/07).

Να σημειώσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία διάφορα περιστατικά κλοπών από καταστήματα του MY MALL. 

Διαβάστε ακόμη: Ήρθε στην Κύπρο για διακοπές και ξάφριζε καταστήματα - 8 μέρες μέσα 21χρονος Ρουμάνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE