Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας - Τον βρήκαν αναίσθητο οι συγγενείς

Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας - Τον βρήκαν αναίσθητο οι συγγενείς

Θλίψη και ένα απέραντο «γιατί» πλημμυρίζει τις καρδιές της οικογένειας Ζούνη, στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο 43χρονος Κωνσταντίνος έχασε εντελώς αναπάντεχα τη ζωή του, το απόγευμα της Κυριακής (24/7), στην ψησταριά που διατηρεί ο ίδιος με τους γονείς και τα αδέλφια του, στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με το patrisnews, ο άτυχος Tάκης, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, υπέστη πιθανότατα καρδιακό επεισόδιο. Το απόγευμα πήγε στο μαγαζί για να το προετοιμάσει, ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία, κάθισε στην καρέκλα και εκεί κατέρρευσε.

Τον άτυχο άνδρα βρήκαν αναίσθητο οι οικείοι του. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όπως λένε οι άνθρωποι που τον γνώριζαν ο 43χρονος ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, άψογος επαγγελματίας και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα (25/7) στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αρχαίας Ολυμπίας.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE