Ισραηλινή τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Ισραηλινή τουρίστρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού

Νεαρή Ισραηλινή τουρίστρια μπήκε σε αυτοκίνητο το πρωί της Κυριακής (24/7), πιστεύοντας πως είναι ταξί και ζήτησε να την μεταφέρουν σε κοντινή απόσταση. Η κατάληξη ήταν τραγική.

Το περιστατικό συνέβη στην τουριστική περιοχή Μανάλι της πολιτείας Χιματσάλ Πραντές της Ινδίας και όλα ξεκίνησαν όταν η άτυχη τουρίστρια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο νομιζοντας πως είναι ταξί. Στο αμάξι επέβαιναν 6 άνδρες, όπου σύμφωνα με τα διεθνή μέσα οι δύο φέρονται να βίασαν την κοπέλα και δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη ο ρόλος των υπολοίπων.

Η 25χρονη είχε προορισμό την περιοχή Κεϊλόνγκ στην οποία βρισκόταν η παρέα της. Η άτυχη νεαρή μετέβη αμέσως στην αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει οι αστυνομικές αρχές να συλλάβουν τους άνδρες.

«Εξετάζουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ελπίζουμε να βρούμε τους ενόχους. Η Ισραηλινή πρεσβεία έχει ενημερωθεί» ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αστυνόμος Παντάμ Τσαντ. 

Τέλος, να σημειώσουμε, ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν στο Μανάλι, μία περιοχή που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο. 

iEfimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

LIVE: Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Φλέγεται για 10η μέρα η Μέση Ανατολή, ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα σκληρύνει τα αντίποινά του. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ