Κομπίνα στον Δήμο Λεμεσού! Συνελήφθησαν 54χρονος και 52χρονος

Κομπίνα στον Δήμο Λεμεσού! Συνελήφθησαν 54χρονος και 52χρονος

Δύο Ελληνοκύπριοι υπάλληλοι του Δήμου, οι οποίοι εργάζονται στον σκουπιδότοπο της περιοχής Βατί συνελήφθησαν μετά από καταγγελία του Δήμου Λεμεσού.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ο συγκεκριμένος δρόμος, είναι ελεγχόμενος και για να περάσει κάποιος από εκεί πρέπει να πληρώσει διόδια. 

Οι δύο υπάλληλοι, κατηγορούνται πως δεν εξέδιδαν αποδείξεις στους οδηγούς, με στόχο να… βάζουν τα χρήματα στις τσέπες τους. 

Ο Δήμος Λεμεσού, επιλήφθηκε της κατάστασης και κατήγγειλε τους δυο υπαλλήλους. 

Σε βάρος των δυο ανδρών διερευνώνται αδικήματα για κλοπή δημοσίου λειτουργού, για κατάχρηση εξουσίας και για δεκασμό, τα οποία όμως δεν παραδέχθηκαν οι ίδιοι στην κατάθεση τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE