Λονδίνο – Κρήτη: Αεροπλάνο προσγειώθηκε επειδή μύριζε… κάνναβη

Λονδίνο – Κρήτη: Αεροπλάνο προσγειώθηκε επειδή μύριζε… κάνναβη

Η ενοχλητική μυρωδιά στο αεροπλάνο αναστάτωσε τους επιβάτες.

Απίστευτο περιστατικό σε πτήση των Βρετανικών Αερογραμμών με προορισμό την Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα επιβάτες της πτήσης παραπονέθηκαν για ενοχλητική μυρωδιά κάνναβης εν πτήσει.

Αφού ειδοποίησαν τους αεροσυνοδούς για την παράξενη μυρωδιά το αεροπλάνο έκανε αναστροφή πίσω στο αεροδρόμιο του Catwick.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας στο αεροπλάνο μετά από έλεγχο δεν βρέθηκε κάνναβη και ότι κανένας επιβάτης δεν είχε στην κατοχή του ναρκωτικά.

Τα αίτια αυτής της παράξενης μυρωδιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Αφθώδης πυρετός: Νέα κρούσματα στα Λειβάδια - Ανάστατοι οι κτηνοτρόφοι στην Αραδίππου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν για τρίτη ημέρα οι Κτηνιατρικές Υπηρεσίες, οι οποίες μετά τους ελέγχους που διενήργησαν σε κτηνοτροφικές μονάδες στα Λειβάδια, εντόπισαν νέα κρούσματα του αφθώδους πυρετού.

BEST OF TOTHEMAONLINE