Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά! Οι κάτοικοι Κουκλιών και Αναρίτας χτίζουν σπίτι σε άπορη συμπολίτισσα μας

Υπάρχει ακόμα ανθρωπιά! Οι κάτοικοι Κουκλιών και Αναρίτας χτίζουν σπίτι σε άπορη συμπολίτισσα μας

Η πρωτοβουλία των Κοινοτικών Συμβουλίων Αναρίτας και Κουκλιών παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Πρωτοβουλία για ενίσχυση της 74χρονης Δήμητρας Γεωργίου από την Αναρίτα, της οποίας η οικία μετά από έκρηξη υγραερίου στις 27 Μαΐου, κατεδαφίστηκε ολοσχερώς, ανέλαβαν τα Κοινοτικά Συμβούλια Αναρίτας και Κουκλιών, οργανωμένα σύνολα  και κάτοικοι της επαρχίας.

Η 74χρονη που διέμενε μόνη της και δεδομένου ότι δεν έχει δική της οικογένεια,  τα κοινοτικά συμβούλια, ανέλαβαν πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ποσού 25 χιλιάδων ευρώ, το οποίο απαιτείται για δημιουργία ενός νέου μικρού υποστατικού  για να στεγαστεί η γυναίκα, δεδομένου ότι οι τεχνικές υπηρεσίες της Επαρχιακής Διοίκησης Πάφου έχουν κρίνει τα χαλάσματα της οικίας ακατάλληλα για επιδιόρθωση.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των κοινοτικών συμβουλίων η Έπαρχος Πάφου, Μαίρη Λάμπρου, αλλά και το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης ενισχύουν την προσπάθεια αυτή.

Απευθύνουν επίσης  έκκληση και σε όλο τον κόσμο της Επαρχίας να στηρίξει την προσπάθεια αυτή, αφού η 74χρονη  με την πενιχρή της σύνταξη δεν μπορεί από μόνη της να αποκτήσει μια νέα στέγη.

Για τον σκοπό της ανέγερσης νέας κατοικίας για την Δήμητρα Γεωργίου, έχει ανοιχθεί λογαριασμός σε τραπεζικά ιδρύματα για κατάθεση εισφορών.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE