ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εμμένει ο Χρίστος Θωμά

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εμμένει ο Χρίστος Θωμά

Αρνείται τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης ο Χρίστος Θωμά.

Στην κατάθεση κάποιων παραδεκτών γεγονότων αναλώθηκε η διαδικασία στο Κακουργιοδικείο για την υπόθεση του τριπλού φονικού που διαπράχθηκε στις  24 Νοεμβρίου 2015 στη Λεμεσό,  με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Μετά το πέρας της σύντομης διαδικασίας, που περιλάμβανε δυο καταθέσεις αστυνομικών, ο 31χρονος κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά, που αρνείται τις τρεις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης , οδηγήθηκε πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμο στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας, μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, στην Πλατεία Ηρώων, σε σχέση με γυναίκα που ο Θωμά διατηρούσε δεσμό.

Διαβάστε επίσης: Αρραβωνιάστηκε στις Κεντρικές Φυλακές ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE