ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

Εργασίες στο οδικό δίκτυο ανακοινώνει το Τμήμα Δημοσίων 'Εργων – Πότε και ποιες λωρίδες θα είναι κλειστές

To Τμήμα Δημοσίων Έργων ενημερώνει το κοινό για εργασίες που θα διεξάγονται στο οδικό δίκτυο.

Συγκεκριμένα κατά τις περιόδους 8/8/2016 – 12/8/2016 και 22/8/2016 – 26/8/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:00, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς – Δένειας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα (ταχείας κυκλοφορίας) σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα (βραδείας κυκλοφορίας).

Επίσης κατά την περίοδο 1/8/2016 – 12/8/2016, καθημερινά συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα θα γίνονται κατασκευαστικές εργασίες από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Λεωφόρου στη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Ηνωμένων Πολιτειών και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Εξάλλου το Σάββατο 6 Αυγούστου 2016, μεταξύ των ωρών 07:00 - 19:00, η διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου, Καντάρας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ και Ηρακλείου στο Καϊμακλί θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία λόγω της εκτέλεσης εργασιών από ιδιωτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Νικόλαου Ιωάννου, Πλάτωνος, Μιχαήλ Καραολή Αγαπήνορος, Εδέσσης και Ευαγόρου καθώς και των οδών Νεύτωνος, Λόρδου Βύρωνος, Αχαΐας, Μάρκου Μπότσαρη, Ιωάννη Μακρυγιάννη και Πραξάνδρου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις  προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top