Συναγερμός στην Αρμενία: Ένοπλοι κρατούν ομήρους τέσσερις γιατρούς σε νοσοκομείο

Συναγερμός στην Αρμενία: Ένοπλοι κρατούν ομήρους τέσσερις γιατρούς σε νοσοκομείο

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας οι Αρχές επιχειρούν να διακόψουν την ομηρία με διαπραγματεύσεις.

Ένοπλοι κρατούν ομήρους τέσσερις γιατρούς ασθενοφόρου και δύο νοσοκόμους στο Γερεβάν, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της Αρμενίας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα μέσα μια ένοπλη ομάδα κατέλαβε πριν το συμβάν το κτίριο της αστυνομίας.

Στη συνέχεια υπήρξε συμπλοκή με την αστυνομία και τα δύο μέλη της ομάδας παραδόθηκαν στην αστυνομία και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο καθώς έφεραν τραύματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της αστυνομίας οι Αρχές επιχειρούν να διακόψουν την ομηρία με διαπραγματεύσεις, μέχρι και αυτή την ώρα.

Πηγή: protothema,gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE