ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το μήνυμα του Πάρντο από τα αποδυτήρια λίγο πριν από το Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το μήνυμα του Πάρντο από τα αποδυτήρια λίγο πριν από το Ρόζενμποργκ – ΑΠΟΕΛ

Μας έχει συνηθίσει να εκφράζεται χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικά δικτύωσης. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ούρκο Πάρντο.

Ο ιδιαίτερα αγαπητός από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων γκολκίπερ, έστειλε μέσω twitter το δικό του μήνυμα για τον αγώνα με τη Ρόζεμποργκ:  «Come on guys. We have a big opportunity today. Mono APOEL».

Παρακινεί με λίγα λόγια τους συμπαίκτες του να πράξουν τα δέοντα και να θέσουν βάσεις πρόκρισης, χαρακτηρίζοντας το παιχνίδι ως «μοναδική ευκαιρία».

Δείτε τη φωτογραφία που συνοδεύει το μήνυμά του στο twitter:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE