ΠΑΦΟΣ: Έπιασε τα παιδιά της και έγινε καπνός - Καταζητείται 25χρονη

ΠΑΦΟΣ: Έπιασε τα παιδιά της και έγινε καπνός - Καταζητείται 25χρονη

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία για τον εντοπισμό 25χρονης μητέρας από την Πάφο, η οποία κατηγορείται για απαγωγή των 3 ανηλίκων παιδιών της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία διατάχθηκε προσωρινό διάταγμα στις 21/7 από το οικογενειακό δικαστήριο Πάφου προσωρινής κηδεμονίας για τα τρία ανήλικα παιδιά της ηλικίας 5,8 και 9. 

Το διάταγμα εκτελέστηκε την Τρίτη 26/7 και τα παιδιά οδηγήθηκαν στην παιδική στέγη, όπου την ευθηνή τους θα είχε η διευθύντρια κοινωνικής εργασίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της Τρίτης 26/7 η 25χρονη έφτασε στην παιδική στέγη όπου και έπιασε τα παιδιά και τράπηκε σε φυγή, με αποτέλεσμα να καταζητείται από την αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.