Καθησυχαστική η γερμανική αστυνομία για την εκκένωση εμπορικού κέντρου

Καθησυχαστική η γερμανική αστυνομία για την εκκένωση εμπορικού κέντρου

«Δεν πρόκειται για αντιτρομοκρατική επιχείρηση»

Η αστυνομία της Βρέμης επιβεβαίωσε ότι εκκενώθηκε ένα εμπορικό κέντρο στην πόλη σήμερα το βράδυ και ανέφερε πως αναζητά έναν 19χρονο Αλγερινό που διέφυγε νωρίτερα σήμερα από μια ψυχιατρική κλινική. Σημείωσε όμως ότι δεν διεξάγεται «αντιτρομοκρατική επιχείρηση».

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη κινδύνου και αυτή δεν είναι μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας, προσθέτοντας πως ο 19χρονος παραμένει ασύλληπτος και το εμπορικό κέντρο έχει εκκενωθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE