Λεμεσός: Αυτοκίνητο παραβίασε κόκκινο – Όταν το ανέκοψαν οι αστυνομικοί δεν πίστευαν ποιος οδηγούσε

Λεμεσός: Αυτοκίνητο παραβίασε κόκκινο – Όταν το ανέκοψαν οι αστυνομικοί δεν πίστευαν ποιος οδηγούσε

Όχημα στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στη λεωφόρο Νίκου Παττίχη και Αγίας Σοφίας παραβίασε κόκκινο φωτεινό σηματοδότη.

Το περιστατικό συνέβη στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης 27/7, όπου για κακή τύχη του παρανομούντα οδηγού η παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας είχε εντοπιστεί από μέλη της τροχαίας.

Ακολούθως, οι αστυνομικοί, ακινητοποίησαν το όχημα για να προβούν στην καταγγελία του οδηγού.

Όταν όμως πλησίασαν το όχημα αντίκρισαν στη θέση του οδηγού έναν 14χρονο μαθητή! Το ατυχές τη όλης υποθέσεως είναι πως δίπλα από τον νεαρό καθόταν ο παππούς του.

Αμέσως οι αστυνομικοί προέβησαν στη σύλληψη του παππού ο οποίος ήταν και ο ιδιοκτήτης του οχήματος ενώ απαγγέλθηκαν κατηγορίες και στους δυο για να αφεθούν στην συνέχεια ελεύθεροι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.