ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απίστευτη ταλαιπωρία για εκατοντάδες οδηγούς – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναστάτωση και ουρές αυτοκινήτων στην αερογέφυρα πριν την έξοδο του Νοσοκομείου.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω εργασιών στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας προκάλεσε απίστευτη αναστάτωση σε εκατοντάδες οδηγούς.

Όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το ThemaOnline οι ουρές αυτοκινήτων προκάλεσαν απίστευτη ταλαιπωρία με αποτέλεσμα την αντίδραση αρκετών οδηγών που προσπάθησαν να περάσουν από την αερογέφυρα πριν την έξοδο του Νοσοκομείου Λεμεσού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την αστυνομία Λεμεσού, μας λέχθηκε ότι το κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε από συνεργείο που βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο για κλάδεμα θάμνων. Σύμφωνα με τα όσα πληροφορηθήκαμε το συνεργείο έχει αποχωρήσει από το σημείο και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται πλέον κανονικά. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE