Παρπέρης στη Λακατάμεια «ζωγράφισε» Πόκεμον με τρίχες – VIDEO

Παρπέρης στη Λακατάμεια «ζωγράφισε» Πόκεμον με τρίχες – VIDEO

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στα… κουρεία!

Η μανία με τα Πόκεμον έχει κατακτήσει και την Κύπρο. Μικροί και μεγάλοι τρέχουν να τα «πιάσουν» όλα.

Από την άλλη, ένας κουρέας – παρπέρης στην Λακατάμεια προτίμησε να ζωγραφίσει στο πάτωμα με τρίχες ένα Πόκεμον, επιδεικνύοντας έτσι και το ταλέντο του!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE