Την «είδε» Φαλτσιανί! Γυναίκα συνελήφθη στη Λεμεσό να πωλεί αρχεία εταιρείας

Την «είδε» Φαλτσιανί! Γυναίκα συνελήφθη στη Λεμεσό να πωλεί αρχεία εταιρείας

Της την είχε στημένη η αστυνομία και συνελήφθη στην συναλλαγή.

Στην σύλληψη γυναίκας από την Ρουμανία προχώρησε η αστυνομία μετά από πληροφορίες για παράνομη πώληση αρχείων της εταιρείας που εργαζόταν σε υπάλληλο άλλης ανταγωνιστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ρουμάνα εργαζόταν σε εταιρεία τύπου Forex, που ασχολείται με αγοροπωλησίες πετρελαίου, χρυσού κ.α. Όπως αναφέρει η αστυνομία η ύποπτη προσέγγισε άτομο άλλης εταιρείας και του ζήτησε συγκεκριμένο ποσό ώστε να του πωλήσει αρχεία και πελατολόγιο της εταιρείας της.

Η αστυνομία ενημερώθηκε για την συναλλαγή και αφού στήθηκε επιχείρηση, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Πέμπτης 28/7, μόλις η Ρουμάνα παρέδωσε το USB στον υπάλληλο συνελήφθη από τις αρχές.

Η ύποπτη αναμένεται να προσαχθεί αύριο, Παρασκευή 29/7, ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE